Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@23:19:36 GMT

با این روش اندازه فونت را در ویندوز ۱۰ تغییر دهید

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۴۳۶۷۲

با این روش اندازه فونت را در ویندوز ۱۰ تغییر دهید

ممکن است اندازه پیش‌فرض فونت در ویندوز ۱۰ برای بسیاری از افراد به اندازه کافی بزرگ و قابل رویت نباشد. مخصوصا وقتی رزولوشن بالا است، متون به نمایش درآمده بسیار کوچک می‌شوند و خواندن آن‌ها برای کسانی که ضعف بینایی دارند دشوار خواهد شد.

آی تی رسان: ممکن است اندازه پیش‌فرض فونت در ویندوز ۱۰ برای بسیاری از افراد به اندازه کافی بزرگ و قابل رویت نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مخصوصا وقتی رزولوشن بالا است، متون به نمایش درآمده بسیار کوچک می‌شوند و خواندن آن‌ها برای کسانی که ضعف بینایی دارند دشوار خواهد شد.

خوشبختانه قرار نیست با این اندازه پیش‌فرض بسوزیم و بسازیم. روش‌های متعددی برای تغییر اندازه فونت در ویندوز ۱۰ وجود دارد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.
تغییر اندازه متن

اگر از نسخه Creator Updates یا بالاتر استفاده می‌کنید، برای تغییر سایز فونت سیستم نیاز به نصب یک برنامه شخص ثالث دارید. در ابتدا برنامه System Font Changer را نصب کنید. به محض این‌که برای اولین بار برنامه را باز می‌کنید، از شما می‌پرسد که آیا مایل به ذخیره کردن تنظیمات پیش‌فرض هستید. Yes را بفشارید و مکان ذخیره سازی را تعیین کنید. این کار به شما امکان می‌دهد که در صورت تمایل به فونت قبلی سیستم بازگردید.

در برنامه می‌توانید آیتم‌هایی مثل متن نوارعنوان و جعبه پیام‌ها را تغییر اندازه دهید. انجام این تغییرات از طریق اسلایدر و دکمه Bold تعبیه شده، انجام خواهد شد.

آن‌هایی که از آپدیت‌های پیش از به‌روزرسانی سازندگان بهره می‌برند، باید دو دکمه ویندوز و I. را به طور همزمان بفشارند و پس از باز شدن بخش تنظیمات به System>Display بروند. در این قسمت و از طریق Advanced display settings > Advanced sizing of text and other data-x-items می‌توانند به پنجره مربوطه دست یابند.
تغییر فونت سیستم

فونت پیش‌فرض در ویندوز ۱۰ Segoe UI است. در برخی از نسخه‌های پیشین ویندوز تغییر فونت سیستم، بسیار آسان بود، اما در این ورژن مجبوریم کمی ویرایش در بخش رجیستری (به صورت غیر مستقیم) انجام دهیم.

فقط پیش از ایجاد تغییرات چند نکته را نظر داشته باشید. یک این‌که حواس‌تان به ایجاد تغییرات در رجیستری ویندوز باشد. چرا که یک تغییر کوچک می‌تواند پیامد‌های غیرقابل جبرانی داشته باشد. دو این‌که برخی از فونت‌های ویندوز قابلیت تغییر تمام کارکتر‌ها را ندارند. در آخر توجه داشته باشید که این تغییر برای برخی از اپلیکیشن‌ها مثل Action Center، Start Menu و Settings موثر نخواهد بود.

برای شروع نوت‌پد را باز و دستورات زیر را در آن کپی کنید. در بین کوتیشن‌ها نام فونت جدید را بنویسید. مثال: Arial یا Verdana. اگر می‌خواهید انتخاب‌های بیش‌تری داشته باشید می‌توانید به پوشه فونت‌های ویندوز بروید یا این‌که فونت خودتان را بسازید.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts]"Segoe UI (TrueType) "=""
"Segoe UI Bold (TrueType) "=""
"Segoe UI Bold Italic (TrueType) "=""
"Segoe UI Italic (TrueType) "=""
"Segoe UI Light (TrueType) "=""
"Segoe UI Semibold (TrueType) "=""
"Segoe UI Symbol (TrueType) "=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]"Segoe UI"="NEW FONT"

پس از ایجاد تغییرات لازم حالا از طریق منوی File و بخش Save As فایل را با پسوند reg. در جایی ذخیره کنید. حالا فایل را باز و سپس با فشردن Yes و OK کامپیوتر را ری استارت کرده و تغییرات را اعمال کنید.
تغییر اندازه همه اجزا در ویندوز

اگر دوست دارید سایز فونت تمام قسمت‌های ویندوز مثل متن‌ها، نوار وظیفه، منوی استارت یا ... را تغییر دهید باید با فشردن همزمان کلید‌های windows+I به قسمت تنظیمات و در پی آن صفحه‌نمایش بروید. اگر از نسخه سازندگان استفاده می‌کنید احتمالا یک اسلایدر خواهید دید؛ در غیر این‌صورت می‌توانید با منوی بازشونده اندازه فونت‌ها را تعیین کنید.

برای این‌که به حالت قبلی بازگردید باید گزینه‌ای را که کلمه Recommended را دارد، انتخاب کنید.

اگر نمی‌خواهید تغییراتی که ایجاد می‌کنید دائمی باشد و تنها در برخی از پنجره‌ها اتفاق بیفتد، می‌توانید از گزینه زوم که اغلب با فشردن کلید‌های کنترل و علامت + حاصل می‌شود، بهره ببرید. استفاده از این دو دکمه در مرورگر‌ها هم پاسخ می‌دهد پس حتما امتحان کنید.

انتخاب دیگر استفاده از ذره‌بین خود ویندوز است. در جعبه جستجو آن را بجویید و از دکمه‌های مثبت و منفی آن برای بزرگ و کوچک کردن استفاده کنید.

با استفاده از آیکون چرخ‌دنده می‌توانید به بخش تنظیمات بروید و تغییراتی را که می‌خواهید اعمال کنید. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003GUh

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی

مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچکدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سعیدی: از هیچ باشگاهی به اندازه پرسپولیس حمایت نشده است / لشگری: سپاهان سقف بودجه را منفجر کرد و امتیازاتش هم برگشت / فیلم
  • راهکارهایی برای عقب انداختن یائسگی در طب سنتی + ویدئو
  • منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • فلومتر التراسونیک کانال باز چیست؟
  • فرم و شکل در مجسمه‌های شهری
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد